Servicii

Admin Solutions vine in intampinarea Asociatiilor de Proprietari cu o gama variata de servicii ce isi propune sa acopere toate nevoile clientilor nostri. Echipa noastra, formata din experti in administrarea imobilelor, este dedicata 100% gasirii celor mai bune solutii pentru diversele provocari ce le pot avea asociatiile de proprietari.

CONTABIL

Intocmirea corecta, in conformitate cu legislatia in vigoare, a listelor lunare de plata este un lucru elementar. Cu toate acestea, listele de plata sunt cel mai mare generator de discomfort.

Citeste mai mult
CONTABIL +

Claritatea si flexibilitatea sunt absolut necesarea in zilele noastre. Admin Solutions pune la dispozitia locatarilor acces la o platforma online unde acestia pot vedea toate informatiile.

Citeste mai mult
Administrator

Administrare tehnica, alaturi de administrarea finaciar-contabila au ca scop imbunatatirea vietii locatarilor si asigurarea confortului atat de necesar tuturor.

Citeste mai mult
Administrator +

Credem cu tarie ca trebuie sa fim alaturi de partenerii nostri intotdeauna, specialistii nostri colaboreaza indeaproape cu Presedintele Asociatiei si membrii comitetului.

Citeste mai mult